14.8.2018 10:18

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές «γυάλισαν» τα Νενητούρια

Μπορεί οι δρόμοι να μην καθαρίζονται από τα χόρτα και τα κλαδιά και να μην υπάρχει ορατότητα, μπορεί σε ορισμένα χωριά της Αμανής  οι κάτοικοι να βλέπουν το νερό με το σταγονόμετρο αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι εθελοντές και επιμένουν να αγαπούν και να φροντίζουν τον τόπο τους και έτσι η Αμανή συνεχίζει να υπάρχει!!!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες των Βορειοχώρων λοιπόν, στα Νενητούρια, οι κάτοικοι μαζί με τους παραθεριστές και με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου που τυγχάνει να είναι και ο καφετζής του χωριού, του Κώστα του Κεφαλονίκα, καθάρισαν όλους τους δρόμους περιμετρικά του χωριού για να εξαλείψουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Μικροί και μεγάλοι με μία τσουγκράνα ανά χείρας  και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι εξ αυτών «βρίσκονται για διακοπές» στο χωριό,  απομάκρυναν χόρτα, σκουπίδια και επικίνδυνα για πυρκαγιά απορρίμματα , παραδίδοντας μαθήματα κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού.

 

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κατσαρό για τις φωτογραφίες 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ