25.6.2019 15:07

«Κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με σκουπίδια» λέει το Πολιτιστικό Σωματείο «Συνοικισμός Καρίντας Χίου»

Εθελοντικό καθαρισμό της  παραλίας Καρίντας Χίου διοργανώνει το  Πολιτιστικό Σωματείο ΄΄Συνοικισμός Καρίντας Χίου΄΄ την Κυριακή 30 Ιουνίου στις  10:30

 Σημείο συνάντησης το κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Πυργίου,(παλαιό Δημαρχείο). Ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Καρίντας περιλαμβάνει, και τις πέριξ μικρότερες παραλίες της.

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ του σωματείου « Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας είναι : « ΣTO KYΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ » το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών και του Μήνα Εθελοντικής Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον ( από 02/6/19 έως 30/6/2019), με Στρατηγικό Συνεργάτη Επικοινωνίας την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, τον Δήμο Χίου , την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) καθώς και το National Geographic).
Κάθε συμπολίτης μας, που αγαπά τον τόπο του πρέπει να δώσει το δυναμικό παρόν του, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και ο εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας.
Ελάτε λοιπόν να ανεβάσουμε τον δείκτη, όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Μετά την περισυλλογή των σκουπιδιών θα ακολουθήσει «Βρώσις και Πόσις», προσφορά του σωματείου. Επίσης Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μετρηθεί το επίπεδο ευαισθητοποίησης όλων μας σχετικά με τις ακτές που χρησιμοποιούμε για την ψυχαγωγία μας.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ‘’ ΚΑΡΙΝΤΟΥΣΙΚΗ ‘’ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ.!!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ….».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ