19.5.2017 12:11

Το καλό παράδειγμα του Βαγγέλη

Μια τουριστική υποδομή δεν αρκεί να την κατασκευάσεις. Για να συμβάλλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα είναι εξίσου απαραίτητο να τη χρησιμοποιήσεις.

Μήνες ολάκερους η ομάδα του Γ. Χαλάτση, με την ολόθερμη στήριξη κατοίκων της Ποταμιάς, πέτυχαν να παραδώσουν στην κυκλοφορία το μονοπάτι σύνδεσης του παλιού δρόμου που συνέδεε Παλιά Ποταμιά με Βολισσό. Αν η προσπάθεια έμενε ως εκεί ελάχιστη προσθετική αξία θα είχε.

Ζεστά πήρε την υπόθεση ο Β. Ζήκος, επαγγελματίας της περιοχής. Με πρωτοβουλία του πληροφορήθηκε τα βασικά στοιχεία του μονοπατιού και προσκάλεσε συναδέλφους του να γνωρίσουν τη νέα εμπειρία που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης στην περιοχή τους. Όλοι μαζί περπάτησαν το μονοπάτι και πλέον, από προσωπική εμπειρία, μπορούν να το εντάξουν στις προτάσεις τους στους επισκέπτες της Βολισσού και της Αμανής. Μπράβο τους!

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ