Χωριά

11/1/18 13:17

τελ. ενημ.: 11/1/18 17:47

Ήρθε να κλείσει τα στόματα του Χαλκειούς με 35.000 ευρώ!

Ως ιθαγενείς αντιμετωπίζει τους κατοίκους του Χαλκειούς ο Γιάννης Μουζάλας. Δηλώνοντας τους αδυναμία να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους, τους ξεκαθάρισε ότι οι οικίσκοι θα τοποθετηθούν κανονικά, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα να κλείσει η ΒΙΑΛ, προκαταλαμβάνοντας ακόμα και τις μελλοντικές δικαστικές αποφάσεις, στις οποίες, εννοείται, εναποθέτει τις ελπίδες της η δημοτική αρχή.

Ταυτόχρονα, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις των κατοίκων του Χαλκειούς ο υπουργός ανακοίνωσε, μόλις σήμερα, με μεγάλη χρονική καθυστέρηση, την ικανοποίηση όλων των υποβληθέντων αιτημάτων αποζημιώσεων από τους κατοίκους του χωριού, ένα ποσό που προσεγγίζει τις 35.000 ευρώ.

 

Η κυβερνητική μηχανή παρατάσσει όλα τα όπλα της την κατάλληλη ώρα. Τώρα μοιράζει και τις αποζημιώσεις για να κάμψει χωρίς συγκρούσεις την αγωνιστικότητα των Χαλκούσων. Οι κάτοικοι του χωριού συνεχίζουν να βρίσκονται συγκεντρωμένοι γύρω από τη ΒΙΑΛ, με τους εκπροσώπους τους που πήραν μέρος στη συνάντηση με τον κ. Μουζάλα να δηλώνουν ότι δεν εξέρχονται ικανοποιημένοι.

Στις 17.00 συνάντηση με Βουρνού

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός θα μεταβεί στις 17.00 στο δημαρχείο, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Μαν. Βουρνού. 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση