Χωριά

12/6/19 15:06

τελ. ενημ.: 12/6/19 17:31

Εθελοντισμός σημαίνει πολιτισμός και το "ΔΙΚΤΥΟ Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ" το κάνει πράξη

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και αυτό οι Αμαδιανοί τα τελευταία χρόνια το έχουν υιοθετήσει αφού με την παρότρυνση του συλλόγου τους και τη συμβολή του Προέδρου του χωριού «γυαλίζουν»  τους δημόσιους χώρους των Αμάδων  προκειμένου να υποδεχτούν καθαροί κατοίκους και επισκέπτες ενόψει καλοκαιριού.

Το σαββατοκύριακο λοιπόν Αμαδιανοί και φίλοι των Αμάδων θα φορέσουν τα πολύχρωμα μπλουζάκια και καπέλα  του εθελοντή που προμηθεύτηκε ο σύλλογος για όλους τους συμμετέχοντες και θα συμβάλλουν ο καθένας με τον τρόπο του στην κοινή προσπάθεια για τον ευπρεπισμό και καθορισμό των κοινόχρηστων χώρων των Αμάδων.

Όπως σημειώνει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Νίκος Καλογεράς , η ψυχή του «Δίκτυο Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ.» «Οι καθαρισμοί του κοινού μας σπιτιού είναι πολιτισμός & καθήκον όλων μας. Όποιος/α μπορεί να διαθέσει λίγο από τον χρόνο του/της και να βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ανιδιοτελώς στους καθαρισμούς των κοινών περιοχών της κοινότητας μας, ο πρόεδρος μας και εκπρόσωποι του ΔΣ του συλλόγου μας θα είναι στη στάση αυτό το Σάββατο και την Κυριακή από τις 8 πμ, από όπου θα ξεκινήσουν οι καθαρισμοί του χωριού μας & εφέτος. Σας περιμένουμε όλους», καταλήγει ο Ν. Καλογεράς.

Ραντεβού το Σάββατο 15/6 & την Κυριακή 16/6 στις 08:00πμ  στην  κεντρική στάση Αμάδων. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση