Χωριά

15/1/18 14:26

τελ. ενημ.: 16/1/18 14:12

Ενισχύονται τα μπλόκα των Χαλκούσων

Συμπαράσταση και από τον αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σημείο

Στο πλευρό των Χαλκούσων βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης συνοδευόμενος από Χιώτες περιφερειακούς συμβούλους. Ο ίδιος ανέπτυξε τις ήδη διατυπωμένες θέσεις του λέγοντας ότι πάγια θέση της Περιφέρειας είναι η δημιουργία μίας δομής στο Αίπος και το κλείσιμο όλων των υπολοίπων δομών στο νησί. «Αυτοί που εδώ και 2 χρόνια διαχειρίζονται την κατάσταση μαζί με την Κυβέρνηση ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Εμείς ως Περιφέρεια κι εγώ προσωπικά είμαστε εδώ για να δούμε πως μπορούν να μπουν τα πράγματα στη θέση τους», σημείωσε.

Οι κάτοικοι για 8η συνεχή ημέρα βρίσκονται στο σημείο της εισόδου του αγροτικού δρόμου που οδηγεί στον χώρο όπου προβλέπεται η εγκατάσταση των οικίσκων, συμπαραστεκόμενοι στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που δίνει τον δικό του δικαστικό αγώνα, κόντρα στο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής προκειμένου να αποδείξει ότι το Υπουργείο καταπάτησε το οικόπεδό του για να περάσουν μέσα από αυτό μηχανήματα.

Προς το παρόν η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική χωρίς να έχει επιχειρηθεί να ξεστηθούν οι πάσσαλοι που τοποθετήθηκαν εκ νέου τις προηγούμενες ημέρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ενίσχυση των μπλόκων μέσα στις επόμενες ώρες από τα τριγύρω χωριά.  

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση