Χωριά

28/8/19 15:49

τελ. ενημ.: 28/8/19 15:50

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το νέο λιμάνι Καρδαμύλων

Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές, σε λίγες ημέρες ο προσωρινός ανάδοχος

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση βρίσκεται πλέον το νέο λιμάνι των Καρδαμύλων, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης αποσφραγίστηκαν οι προσφορές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί το σχετικό πρακτικό από το οποίο θα προκύπτει ο προσωρινός ανάδοχος του έργου.

«Μια σημαντική μέρα για ένα πραγματικά μεγάλο και αναπτυξιακό έργο για τη Χίο. Το νέο Λιμάνι των Καρδαμύλων! Σήμερα αποσφραγίζονται οι προσφορές από την αρμόδια επιτροπή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε το πρακτικό της επιτροπής με τον προσωρινό ανάδοχο. 
Πέρυσι τέτοιο καιρό έγινε η ένταξή του στο τομεακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Σήμερα τελείωσε ο διαγωνισμός. Μέσα στους επόμενους μήνες το έργο ξεκινάει. 
Μια μελέτη που ξεκίνησε πριν από 4 Δημοτικές αρχές. Μια μελέτη που παραλάβαμε σταματημένη και χωρίς χρηματοδότηση, προχώρησε, ολοκληρώθηκε, εξασφαλίσθηκαν όλες οι αδειοδοτήσεις, έγινε η ένταξη με τη σταθερή φροντίδα του Νίκου Βάγια, δ/ντη του Γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και μέχρι σήμερα παραμένει ίσως το μεγαλύτερο έργο που έχει ενταχθεί ως τώρα στο πρόγραμμα "Αλιεία". 
Συστηματική, πολυετής δουλειά, με υπομονή, με στόχο το όφελος του τόπου. 
Τα Καρδάμυλα το αξίζουν!»
, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μανώλης Βουρνούς.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση