Χωριά

2/11/17 12:14

τελ. ενημ.: 2/11/17 17:05

Εκκενώθηκε από υπαλλήλους η ΒΙ.ΑΛ.

Εντολή εκκένωσης της ΒΙ.ΑΛ. έδωσε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης ο διοικητής του Hotspot Θεόφιλος Τσιγκαλάγης υπό τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων που θα έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπαλλήλων.

Η πρωινή σύγκρουση μεταξύ Αφγανών και Αραβόφωνων, δημιούργησε σκηνικό έντασης με την αστυνομία να προσπαθεί μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να αποτρέψει την δημιουργία ομάδων που συγκροτούνταν με σκοπό τη σύγκρουση με αντίπαλες ομάδες.

Στο σκηνικό προστέθηκε και η διαμαρτυρία γυναικών που με συνθήματα εντός της ΒΙ.ΑΛ. ζητούσαν την επίσπευση των διαδικασιών ασύλου.

Κυνηγητό στα χωράφια

Το έργο της αστυνομίας καθίσταται πιο δύσκολο εξαιτίας του γεγονότος ότι τα άτομα που επιχειρούν να στήσουν σκηνικό έντασης καταφέρνουν να διαφεύγουν στα γειτονικά από τη ΒΙ.ΑΛ. χωράφια με αποτέλεσμα ο εντοπισμός τους να καθίσταται σχεδόν αδύνατος.

Στο σημείο παραμένει το σύνολο των διμοιριών των ΜΑΤ, ομάδα της ΟΠΚΕ καθώς και τοπική αστυνομική δύναμη που προσπαθεί να περιορίσει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες αποκλειστικά μέσα στις σκηνές και τα κοντέινερ διαμονής τους. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση