29.6.2018 14:32

Διακρίσεις μαθητών Λυκείου Καλλιμασιάς

Τα συγχαρητήρια τους εκφράζουν με μήνυμα τους  ο διευθυντής και οι καθηγητές του ΓΕΛ Καλλιμασιάς σε όλα τα παιδιά ποθυ έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν, σε πανελλήνιους, περιφερειακούς και τοπικούς διαγωνισμούς, κατά το τρέχον σχολικό έτος.

«Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους τους μαθητές, που συμμετείχαν και που ακόμα και αν δεν διακρίθηκαν, τίμησαν με τη συμμετοχή τους και εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας. Κέρδισαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με μαθητές άλλων σχολείων και αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες. Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς μας, που εκτός από την καλλιέργεια και τη μετάδοση γνώσεων, ωθούν τους μαθητές μας να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους και σε άλλους τομείς. Φρόντισαν με υπευθυνότητα και ενδιαφέρον την ανάδειξη των πολύπλευρων ταλέντων των παιδιών μας», αναφέρουν στο μήνυμα τους.

Αναλυτικά οι διακρίσεις των μαθητών έχουν ως εξής:

  • Βουλή των εφήβων.

Ο συνολικός αριθμός μαθητών/τριών της   Α΄ και της Β΄  Λυκείου που έλαβαν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες του προγράμματος για την ανάδειξη Εφήβων Βουλευτών από το σχολείο μας  ήταν  22.           Η μαθήτρια της  Α΄ Λυκείου  Άννα Μιχαηλίδη αναδείχτηκε ως έφηβη βουλευτής. Θα παραστεί εκπροσωπώντας το σχολείο στη ΚΓ΄ Σύνοδο της  Βουλής των Εφήβων από 2 – 6 Ιουλίου 2018, στη Βουλή των Ελλήνων.

  • Διακρίσεις σε διαγωνισμούς

1. Μαθητές της Α΄ Λυκείου συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Μαθηματικών της Ε.Μ.Ε. με τίτλο “Θαλής” που πραγματοποιήθηκε στις 12 – 11 – 2017.  Δύο από τους μαθητές, ο Γαρρής Στέφανος από το Α1 και ο Ψαρούδης Δημήτριος από το Α2 διακρίθηκαν στο διαγωνισμό και συμμετείχαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τίτλο  “ Ευκλείδης”.

2. Ο μαθητής Κωνσταντίνου Μιχαήλ από το τμήμα Β1 κατέλαβε τη 2η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι που διοργανώθηκε για 16η φορά στο 4ο Γυμνάσιο Χίου.

3. Η μαθήτρια Τσαμπλάκου Ελένη από το τμήμα Β2΄,  συμμετείχε στο λογοτεχνικό διαγωνισμό “Μικρασιατικής Μνήμης” ο οποίος διοργανώθηκε για 16η συνεχή χρονιά από το Φάρο Βαρβασίου και τη  Δ.Δ.Ε. Χίου. Η μαθήτρια έλαβε τον Α΄ Έπαινο.

  • Αθλητικές διακρίσεις

Πολύ καλή ήταν η παρουσία και η συμμετοχή των μαθητών/τριών μας στους διασχολικούς αθλητικούς αγώνες, με την ομάδα πετοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών. Τα αγόρια στην πετοσφαίριση έφθασαν μέχρι τους ημιτελικούς αγώνες. Εξίσου πολύ καλή ήταν η παρουσία του σχολείου στους διασχολικούς αγώνες στίβου. Τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκανείναι:

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΘΕΣΗ

ΟΝΟΜΑ

1500μ.

3

Κοκολάκης Ισίδωρος Στυλιανός (Γ΄ Λυκείου)

Ακόντιο

2

Μάλλιου Μαρίνα (Γ΄ Λυκείου)

Έπταθλο

*

Κεσόγλου Άννα Μαρία (Α΄ Λυκείου)

* Η Κεσόγλου Άννα Μαρία προκρίθηκε για τους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στο αγώνισμα του επτάθλου.

 

  • ΕΛΙΑΜΕΠ - Athens EU Model Junior

Ανάδειξη του σχολείου στα 25 από όλη την επικράτεια, για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΛΙΑΜΕΠ ( Κέντρο Ευρωπαικής Πληροφόρησης EuropeDirect),σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ ( Εργαστήριο Ευρωπαϊκής ενοποίησης και πολιτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών),Athens EU ModelJunior 2018. Τέσσερεις από τους μαθητές του σχολείου μας της Β΄ τάξης λυκείου , θα συμμετέχουν στην προσομοίωση  οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα  από την 29η Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου 2018 .

 

  • Erasmus +

Από 21-10-2017 έως 27-10-2017, οι μαθήτριες της Β΄ τάξης, Παναγιωτοπούλου

 Ειρήνη και Τσότρα Μαρία, ταξίδεψαν  στο Ντόμπριτς - Βουλγαρία  για την 4η συνάντηση του προγράμματος, με θέμα τη μουσική.

Από 11-3-2018 έως 17-3-2018, οι μαθήτριες της Β΄ τάξης, Τσαμπλάκου Ελένη και Κεσόγλου Άννα Μαρία, ταξίδεψαν στο Biogradστην Κροατία για την 5η  συνάντηση του προγράμματος, με θέμα “ Γεύσεις της Ευρώπης”.

Από 14-4-2018 έως 22-4-2018, οι μαθήτριες της Α΄ τάξης, Σίνα Εργκέστα και Βούκουνα Άννα Μαρία,  ταξίδεψαν στην Πολωνία για την 6η συνάντηση του προγράμματος, με θέμα “Παραδοσιακοί χοροί”.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ