Χωριά

22/11/17 15:19

τελ. ενημ.: 23/11/17 12:04

ΒΙΝΤΕΟ- Οργή και αγανάκτηση από τα Καμπόχωρα

"Επιτέλους κάντε κάτι" ζητούν από Αστυνομία και Δικαιοσύνη

Εξοργισμένοι από τη συνεχή αδιαφορία της πολιτείας που έχει μετατρέψει τη ζωή τους σε καθημερινή κόλαση, εμφανίστηκαν έξω από το Πρωτοδικείο Χίου, δεκάδες κάτοικοι του Χαλκειούς, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στον 45χρονο συμπολίτη τους, που το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής έκανε χρήση της κυνηγετικής του καραμπίνας, προκειμένου να συγκρατήσει ομάδα μεταναστών που εισέβαλε στο θερμοκήπιό του και χτύπησε τον 75χρονο πατέρα του.

Μιλώντας στην κάμερα του Politischios.gr, σημείωσαν ότι τα περιστατικά καταπάτησης των ιδιοκτησιών τους ολοένα και αυξάνονται καθημερινά με αποτέλεσμα ο φόβος και η ανασφάλεια να έχει απλωθεί σε όλα τα Καμπόχωρα.

Ζημιές, καταστροφές και λεηλασίες των χωραφιών τους, συνθέτουν το τραγικό παζλ της ζωής των Καμποχωρούσων που είναι πλέον αναγκασμένοι να ταμπουρώνονται στα σπίτια τους μη έχοντας άλλη λύση.

Όπως ανέφεραν η πολιτεία συνεχίζει να κλείνει τα αυτιά της στο πρόβλημά τους, τη στιγμή που η Αστυνόμευση αν και αυξημένη σε σχέση με το παρελθόν δεν δίνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση