Χωριά

5/10/17 9:46

τελ. ενημ.: 6/10/17 11:44

ΒΙΝΤΕΟ- «Να μη διανοηθούν να φέρουν παραβατικούς στα Καρδάμυλα»

Καθολική η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στο ενδεχόμενο μεταφοράς παραβατικών μεταναστών στα κρατητήρια του Α.Τ. Καρδαμύλων

Μία ακόμη πληγή, στην ήδη αδικημένη κοινωνία των Καρδαμύλων, χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου να επισκευάσει τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος του χωριού προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι πλεονάζοντες παραβατικοί μετανάστες.

Η αποκάλυψη του θέματος, από το Politischios.gr, καθώς και η ενεργή εμπλοκή του Δήμου ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων Ν. Βασιλάκη να διαμηνύει μέσω του «π» ότι θα υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις σε περίπτωση που επιχειρηθεί η μεταφορά παραβατικών στο χωριό.

«Θα κινητοποιηθούμε και θα ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Είμαστε μία ήσυχη κοινωνία και δεν δεχόμαστε κανέναν. Αν φέρουν παραβατικούς θα έρχονται και επισκέπτες. Θα επαναστατήσουμε και θα κλείσουμε τα πάντα. Όποιος πήρε αυτή την απόφαση, του απαντάμε ότι είναι μία λάθος απόφαση. Κλείνουν τα σχολειά μας και τώρα θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και στα παιδιά μας», δήλωσε ο ίδιος. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση