18.1.2018 18:21

Αξιέπαινες φιλανθρωπικές δράσεις από τον ΣΦΟ για το 2018

Την ανθρωπιστική του δραστηριότητα και τον κοινωνικό του ρόλο παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζει και φέτος ο ΣΦΟ, αποστέλλοντας χρηματικά βοηθήματα σε 55 οικογένειες, που υποστηρίζονται κάθε μήνα από το επιδοματικό πρόγραμμα του ΣΦΟ.

Ο Σύλλογος συνεχίζει ανελλιπώς την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανασφάλιστων ασθενών, καθώς και τη στήριξη νοικοκυριών, τα οποία απειλούνται από τη ΔΕΗ με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης, ο Σύλλογος συνεχίζει να παρέχει έγκαιρα και πάλι την πάγια οικονομική στήριξη στην Εκκλησία των Οινουσσών κατά τους δύσκολους χειμερινούς μήνες, αλλά και τη δαπάνη θέρμανσης.

Τέλος, δόθηκε οικονομική βοήθεια στον «Πανοινούσσιο» για την στήριξη της ομάδας στην πορεία του τοπικού πρωταθλήματος.

«Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους αρωγούς και ευγενείς συμπαραστάτες του κοινωνικού και ανθρωπιστικού του έργου», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ