Χωριά

24/4/17 10:52

τελ. ενημ.: 24/4/17 10:52

Από μόνη της η «Κιβωτός» αρωγός της Αμανής

 

 «Σε απάντηση του άρθρου σας με τίτλο «Εξοντωτική για τους άλλους η προνομιακή μεταχείριση της Κιβωτού», θέλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  1. Το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνει χώρα προσπάθεια για τη διάσωση της περιοχής της Αμανής, μέσω της στήριξης της λειτουργίας του σχολείου της Βολισσού.
  2. Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το σύνολο των φορέων και των κατοίκων της Αμανής.
  3. Η «Κιβωτός» ήταν η μόνη από τους φορείς, κρατικούς και ιδιωτικούς, που, μετά από πρόσκλησή μας, δέχθηκε να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλει σύσσωμη  η περιοχή για να σταθεί όρθια, παρά το ότι η ίδια δεν έχει την ανάγκη να δημιουργήσει νέα δομή στο νησί.
  4. Ο δήμαρχος, στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αμερική μετέφερε το αίτημα μας στην ομογένεια, για οικονομική στήριξη του εγχειρήματος.

Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή, το δήμαρχο και τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου για την υποστήριξη και τη συνεργασία  και σας παρακαλούμε, αν δεν θέλετε να σταθείτε αρωγοί  στην προσπάθεια μας αυτή, τουλάχιστον μη στέκεστε εμπόδιο, δημοσιεύοντας άρθρα που δυναμιτίζουν το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.                                                                                                                              Τέλος και επειδή  γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για την περιοχή,  είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας παράσχουμε κάθε πληροφορία γύρω από το συνολικό πλάνο μας, ώστε να γίνετε αγγελιοφόροι του εγχειρήματός μας.»

Οι Πάρεδροι των 15 ΤΚ της Αμανής

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμανής

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων    

Η Δημοτική Σύμβουλος  Αμανής

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση