10.3.2017 18:21

Απλά είμαστε διαφορετικοί…

Σταθερά αφοσιωμένη στην αλληλέγγυα πρόσφορα βοηθείας προς τον συνάνθρωπο, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας υλοποιεί ανοιχτή εκδήλωση στη Βολισσό στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων για τα 10 χρόνια λειτουργίας της.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού η εκδήλωση διοργανώνεται, στο Δημοτικό Σχολείο Βολισσού στις 15 Μαρτίου (12.00) με ομιλήτριες τις Φρροκάϊ Ελβίσα-Φωτεινή, ψυχολόγος, Πίπα Ελένη, κοινωνική λειτουργός, Δαμασιώτη Μαρία, νοσηλεύτρια.

Με βασική αρχή τη φράση «κανένας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος, απλά είμαστε διαφορετικοί»θα γίνει συζήτηση με τους γονείς των παιδιών για το bullying και τη διαφορετικότητα, τους τρόπους πρόληψης και την αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν με στόχο την αποστιγματισμό και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα ψυχικής υγείας. Θα ακολουθήσουν και άλλες, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, σε όλο το νομό της Χίου, στα Ψαρά και στις Οινούσσες.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ