30.4.2024 13:00

Απίστευτο δημόσιο- Κατέβασε τον διακόπτη δημόσιου φωτισμού λόγω… συμβολαίων (Video)

Τον απίστευτο τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου αναδεικνύει η περίπτωση της διακοπής ηλεκτροδότησης του δημόσιου φωτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Θόλους, αφού εδώ και 20 ημέρες η περιοχή από τον Μηλιγκά μέχρι και τη Λαγκάδα, παραμένει στα μαύρα σκοτάδια.

Το πρόβλημα γνωστοποιήθηκε στο Politischios.gr, από κατοίκους της Συκιάδας και της Λαγκάδας, με τον «Π» να ζητά απάντηση από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή, ο οποίος αναζητώντας και ο ίδιος απαντήσεις για το θέμα πληροφορήθηκε ότι, η ΔΕΗ κατέβασε τον διακόπτη αφού εδώ και 4 χρόνια είχε ζητήσει την μετατροπή των συμβολαίων φωτισμού, με την Π.Ε. Χίου τότε να μην προβαίνει άμεσα στην αλλαγή, με αποτέλεσμα τη διακοπή του φωτισμού.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Βρουλής, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συνεννόηση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η άμεση αποκατάσταση του θέματος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ