18.7.2017 9:59

Ανοίγει, επιτέλους, βενζινάδικο στα Ψαρά

Οι τελευταίες πινελιές και ... το καύσιμο απομένουν για να λειτουργήσει ο μεγάλος πόθος των Ψαριανών, πρατήριο υγρών καυσίμων στο ακριτικό νησί. Το πρατήριο ενδεχόμενα να λειτουργούσε νωρίτερα, όμως ένα πρόβλημα στο σύστημα εισροών – εκροών του  Υπουργείου Οικονομικών υποχρέωσε το βυτίο που μετέφερε τα καύσιμα να επιστρέψει στην Αθήνα, παρότι είχε φτάσει στα Ψαρά.

«Το νοιώθω σαν χρέος μου προς το νησί μου», εξηγεί την απόφαση του στον «π» ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, Μιχ. Τριμπουνέλλας. Ο ίδιος μόνιμος κάτοικος Αμερικής, αλλά η μισή καρδιά αφιερωμένη πάντα στα Ψαρά. «Ο παππούς μου υπήρξε βουλευτής Ψαρών και Πειραιώς. Θεωρώ ελάχιστη δική μου συμβολή το πρατήριο», δηλώνει και ευχαριστεί για τη συνεργασία την ΕΚΟ. Από ότι υπολογίζει ο κ. Τριμπουνέλλας το βενζινάδικο θα παρέχει καύσιμο στους Ψαριανούς το πολύ σε δυο εβδομάδες.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ