29.1.2019 13:06

Αναβαθμίζεται το ΚΔΑΠ Καρδαμύλων

Οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Καρδαμύλων «Συνεργείο», ξεκίνησαν στα πλαίσια του έργου «Εκσυγχρονισμός – Αναβάθμιση των ΚΔΑΠ Δήμου Χίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Οι επισκευές αφορούν στην αντικατάσταση κουφωμάτων, εσωτερικές και εξωτερικές διαρρυθμίσεις και χρωματισμοί χώρων, τοποθέτηση πλακιδίων, δημιουργία WC ΑμεΑ καθώς και μιας ράμπας ώστε να καταστεί προσβάσιμο το κτίριο.

Ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, θα δώσει την δυνατότητα σχεδόν να διπλασιαστούν οι λειτουργικοί εσωτερικοί χώροι (από 142τ.μ. σε περίπου 250τ.μ.), με την αξιοποίηση ενός χώρου που μέχρι στιγμής ήταν ανενεργός. Έτσι, θα δημιουργηθεί ακόμη μια αίθουσα δραστηριοτήτων και πλέον θα υπάρχουν δυο, η αίθουσα απασχόλησης και η αίθουσα κατασκευών. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των ωφελουμένων παιδιών και των εργαζομένων εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ. Υπενθυμίζεται ότι η δομή απασχολεί 15 παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ