Χωριά

29/1/19 13:06

τελ. ενημ.: 29/1/19 13:06

Αναβαθμίζεται το ΚΔΑΠ Καρδαμύλων

Οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Καρδαμύλων «Συνεργείο», ξεκίνησαν στα πλαίσια του έργου «Εκσυγχρονισμός – Αναβάθμιση των ΚΔΑΠ Δήμου Χίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Οι επισκευές αφορούν στην αντικατάσταση κουφωμάτων, εσωτερικές και εξωτερικές διαρρυθμίσεις και χρωματισμοί χώρων, τοποθέτηση πλακιδίων, δημιουργία WC ΑμεΑ καθώς και μιας ράμπας ώστε να καταστεί προσβάσιμο το κτίριο.

Ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, θα δώσει την δυνατότητα σχεδόν να διπλασιαστούν οι λειτουργικοί εσωτερικοί χώροι (από 142τ.μ. σε περίπου 250τ.μ.), με την αξιοποίηση ενός χώρου που μέχρι στιγμής ήταν ανενεργός. Έτσι, θα δημιουργηθεί ακόμη μια αίθουσα δραστηριοτήτων και πλέον θα υπάρχουν δυο, η αίθουσα απασχόλησης και η αίθουσα κατασκευών. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η δυνατότητα αύξησης του αριθμού των ωφελουμένων παιδιών και των εργαζομένων εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ. Υπενθυμίζεται ότι η δομή απασχολεί 15 παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση