28.8.2019 15:19

Αγ. Γεώργιος Συκούσης| Αντί για τις καμένες λάμπες... τους αλλάζουν τα φώτα με τις δικαιολογίες

Από τις 20 Ιουνίου κάτοικος του χωριού προσπαθεί να βρει το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για να αλλάξει καμένη λάμπα

Μία καταγγελία αναγνώστη μας έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να θίξει ένα θέμα που ταλαντεύει αρκετά σημεία του νησιού μας, τόσο σε πόλη όσο και σε χωριά. Το θέμα δεν είναι άλλο από τον φωτισμό και τις καμένες λάμπες, που πρέπει κανείς να κάνει «τάμα» για να έρθει συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ να τις αλλάξει.

Ο Δ.Π. καλοκαιρινός κάτοικος του Αγίου Γεωργίου Συκούση, προσπαθεί από τις 20 Ιουνίου να βρει συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ για να τους αλλάξει τη λάμπα του στύλου που έχει καεί, προκειμένου να κυκλοφορούν με ασφάλεια και να μην αναγκάζονται οι κάτοικοι της περιοχής να περπατούν το βράδυ κρατώντας φακό στο χέρι, αλλά μάταια, καθώς η μία δικαιολογία διαδέχεται την άλλη.

Ακολουθεί η επιστολή του Δ.Π.:

Κάθε χρόνο παραθερίζουμε σε οικία μας που διατηρούμε στην τοπική κοινότητα Αγίου Γεωργίου Συκούση. Στην άκρη της οικίας μας υπάρχει στύλος της ΔΕΗ, πάνω στον οποίο υπάρχει λάμπα για το φωτισμό του δρόμου. Η λάμπα αυτή από τις 20 Ιουνίου 2019, που ανεβήκαμε στο χωριό, είναι καμένη, με αποτέλεσμα μια μεγάλη περιοχή του χωριού να είναι στο σκοτάδι και οι κάτοικοι της γειτονιάς να κυκλοφορούμε τη νύχτα …με  φακούς.

Ο πάρεδρος του χωριού, στον οποίο αποταθήκαμε, για να επιληφθεί του θέματος, μας απάντησε ότι πρέπει να καούν συνολικά καμία δεκαριά λαμπτήρες, για να έρθει συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να τους αντικαταστήσει.

Στη συνέχεια, για τη λύση του προβλήματός μας, ζητήσαμε τη βοήθεια της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Δημότη του Δήμου Χίου, από την οποία πήραμε τη θετική απάντηση ότι γρήγορα θα λυθεί το πρόβλημά μας. Επειδή περνούσαν οι μέρες και οι εβδομάδες και δεν γινόταν τίποτα, απευθυνθήκαμε ξανά στην εν λόγω Υπηρεσία, η οποία όμως μας απάντησε ότι το συνεργείο λόγω της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας ήταν εκείνη την περίοδο απασχολημένο στα Βορειόχωρα. Όμως, και μετά τη γιορτή της Αγίας, αν είδατε εσείς το συνεργείο, το είδαμε κι εμείς… Ήδη, φτάσαμε στο τέλος του καλοκαιριού , ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στην πόλη αλλά η καμένη λάμπα βρίσκεται ακόμα στη θέση της…

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ