6.2.2019 9:44

90χρονα γενέθλια για τον Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών»

Γεννήθηκε το 1929, στα κρίσιμα χρόνια του μεσοπολέμου, για να στηρίξει την ακριτική Αιγνούσα, να βοηθήσει την εκκλησία, να ενισχύσει την παιδεία, να φροντίσει τους αδύναμους, να κρατήσει ζωντανή την εικόνα της στους ξενιτεμένους.

Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών»: 90 χρόνια αδιάκοπος αγώνας, καθημερινή έγνοια, σκληρή πατριωτική προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες. Σχεδίασε υψηλά οράματα, πέρασε από δοκιμασίες, έδωσε μάχες! Ο ΣΦΟ κατάφερε με την συνέπεια, την πίστη και την επιμονή των ανθρώπων, που τον υπηρέτησαν, που πίστεψαν στον ρόλο του και στην αποστολή του, να χαράξει νικηφόρα πορεία. Σήμερα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή, στην ανάπτυξη, στην κοινωνική συνοχή των Οινουσσών.

Ο ΣΦΟ, αειθαλής και φέρελπις, γιορτάζει την 90η επέτειο της Ιδρύσεως του. Μια επέτειος μεστού απολογισμού, μια χρυσή σελίδα ελπίδας κι αισιοδοξίας!

Η κορυφαία αυτή γιορτή σηματοδοτείται με μια λαμπρή διοργάνωση, την χοροεσπερίδα των 90ων γενεθλίων το προσεχές Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20.30 στις αίθουσες του ξενοδοχείου GRAND HYATT, Λεωφ. Συγγρού 115.

Έχουν προσκληθεί και θα τιμήσουν την βραδιά Οινούσσιοι ανά τον κόσμο, καθώς και η πολυπληθής ναυτιλιακή οικογένεια, που αναγνωρίζει τον κυρίαρχο ρόλο του ιστορικού Σωματείου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ