11.2.2022 18:40

100.000 ευρώ για την ανάδειξη του Πιτυούς

Η ΚοινΣΕπ «Πιτυός Προορισμός» χρηματοδοτήθηκε από τη Δράση «Επιχορήγηση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» με το ποσό των 100.000 ευρώ για την ανάπτυξη εντός του προσεχούς 18μήνου μιας σειράς υπηρεσιών με στόχο την ανάδειξη του Πιτυούς.

Για την επιτυχή έκβαση της πρότασης, όπως σημειώνει η ΚΟΙΝΣΕΠ, οφείλονται ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συνεργασία στον επιχειρηματικό σύμβουλο Στρ. Γδύση, τη φοροτεχνικό Άννα Χρυσούλη και στο μέλος της ΚοινΣΕπ Μαρία Βέργου. Επίσης στη Διαχειριστική Αρχή και την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τη γενναία αύξηση του αρχικού προϋπολογισμού της Δράσης ώστε να ενταχθεί, με ολόκληρο αιτούμενο προϋπολογισμό, το σύνολο των προτάσεων των επιχειρήσεων Αλληλέγγυας Οικονομίας που πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

"Τις επόμενες ημέρες θα γίνει εκτενής αναφορά των δράσεων που χρηματοδοτούνται από το επιχειρηματικό σχέδιο ενώ ελπίζουμε σύντομα να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται ώστε κάποιες από αυτές να τεθούν σε εφαρμογή από το εφετινό καλοκαίρι.

Βελτιώνουμε το Πιτυός και σύντομα θα καμαρώνουμε για αυτό", αναφέρει η ΚΟΙΝΣΕΠ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ