Χίος Πόλη

24/6/17 15:11

τελ. ενημ.: 26/6/17 12:42

Ξεκίνησε η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών για το δημοσίευμα του Guardian

Την υπόσχεσή της να δημιουργήσει πλατφόρμα διαμαρτυρίας με αφορμή το συκοφαντικό δημοσίευμα του Guardian για τη Χίο, έκανε πράξη η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, που από την Παρασκευή μέσω της σελίδας της στο Facebook, προχωρά στη συλλογή υπογραφών.

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα εστιάζει στις ανακρίβειες του δημοσιεύματος με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της γελοιογραφίας του Ν. Χατζόπουλου που απεικονίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να κεντάνε με κεντητίρια τη Χίο και τους οποίους ο αρθογράφος παρουσίασε ως…. μαύρες φιγούρες (μετανάστες δηλαδή) που επιτίθεντο στην Χίο.

«Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που προσεγγίζετε ένα θέμα που έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Η δυσφήμιση και ο διεθνής διασυρμός του νησιού της Χίου από ανακριβή και στοχευμένα δημοσιεύματα, πρέπει να σταματήσει εδώ.

Ζητούμε να δηλώσετε δημόσια συγγνώμη για το συγκεκριμένο άρθρο στην έντυπη και στην ηλεκτρονική σας σελίδα», αναφέρει σε επιστολή της στον Guardian η Επιτροπή καλώντας τους Χιώτες να υπογράψουν διαδικτυακά τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία. 

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση