15.2.2024 14:00

Το Υπουργείο Υποδομών θέλει να μας τρελάνει όλους! (video)

Θα αποστείλει ειδικό για να εξετάσει αν το φράγμα μπορεί να δεχθεί όγκο υδάτων αλλά από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που δεν πέφτει στάλα νερό

Δεν εξηγείται αλλιώς. Το Υπουργείο Υποδομών έχει βαλθεί να μας στείλει μαζικά στον ψυχίατρο. Έτσι μετά τα πριμ στην ανάδοχο εταιρεία του αεροδρομίου για την έγκαιρη παράδοση του έργου (ανεξάρτητα ότι η επέκταση έχει σταματήσει) και τη «μινιατούρα» Master Plan, τώρα παίρνει σειρά το Φράγμα Κόρης Γεφύρι.

Τη στιγμή που η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες εργασίες και απομένει ως έργο, μόνο το κομμάτι του σφραγίσματος του φράγματος από το Υπουργείο Υποδομών, ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής, ενημέρωσε για το εξής ανήκουστο: «Το Υπουργείο προγραμματίζει το σφράγισμα του Φράγματος μέχρι τον Απρίλιο και στη συνέχεια θα αποστείλει ειδικό από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να παρακολουθεί το φράγμα για το αν μπορεί να πάρει όγκο υδάτων».

Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, το Υπουργείο Υποδομών θεωρεί φυσιολογικό σε ένα νησί που από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβρη υδροδοτείται αποκλειστικά με αφαλατώσεις λόγω λειψυδρίας, αυτή τη χρονική περίοδο να ελέγξει αν το φράγμα μπορεί να δεχθεί μεγάλο όγκο υδάτων.

Και μη χειρότερα…!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ