Χίος Πόλη

19/12/17 16:53

τελ. ενημ.: 20/12/17 12:12

Τελευταία συζήτηση για τους ανεμοφράκτες της προκυμαίας

Μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των καταστηματαρχών και των αρχών, θα καταβάλλει το Λιμενικό Ταμείο προσκαλώντας στο επόμενο διάστημα τους καταστηματάρχες της προκυμαίας σε έναν ειλικρινή διάλογο για τον τύπο των κατασκευών που θα πρέπει να τοποθετηθούν στα καταστήματα.

Το θέμα συζητήθηκε ενημερωτικά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Λιμενικής Επιτροπής της Τρίτης, έπειτα από τα δημοσιεύματα του «π», με τον Αντώνη Κέφη να σημειώνει ότι η πολιτική του Λιμενικού Ταμείου είναι ενιαία, μη χωρίζοντας την προκυμαία σε δύο ταχύτητες. Ο ίδιος ξεκαθάρισε μάλιστα ότι τα αρχικά σχέδια στα οποία είχαν συμφωνήσει οι καταστηματάρχες δεν είχαν καμία σχέση με τα κουτιά που σήμερα έχουν δημιουργηθεί. «Εδώ μιλάμε πλέον για ένα άλλο μαγαζί έξω από το μαγαζί», επεσήμανε.

Στο ίδιο πνεύμα τοποθετήθηκε και ο Λιμενάρχης Χρ. Φραγκιάς που σημείωσε ότι έχουν γίνει 3 συναντήσεις με τους καταστηματάρχες χωρίς ποτέ να εφαρμοστούν όσα είχαν συμφωνηθεί. «Κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες είναι τελείως αφερέγγυοι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανοίξουμε διάλογο εκ νέου», είπε.

Τελικά τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής θέλοντας να εξαντλήσουν τα περιθώρια καλής θέλησης αποφάσισαν τον εκ νέου διάλογο με τους καταστηματάρχες στο προσεχές μέλλον. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση