Χίος Πόλη

6/4/17 10:01

τελ. ενημ.: 6/4/17 11:02

Τα καπάκια έγιναν … αμαξίδιο

Στην αυλή του Βούρειου Δημοτικού Σχολείου ολοκληρώνεται ο τριετής μαραθώνιος ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία. Η αυλή του Βούρειου επιλέχθηκε γιατί οι μαθητές του, για δεύτερη χρονιά, συγκέντρωσαν και παραδίδουν μεγάλη ποσότητα καπακιών.

Με τη σειρά του ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ τα παρέδωσε στην εταιρεία ανακύκλωσης «Οικόπολις» και εκείνη την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 στις 11.00 θα παραδώσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον Π.Σ.Α.μεΑ. για την εξυπηρέτηση μελών του με κινητικά προβλήματα.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ. ξεκίνησε τη συλλογή πλαστικών καπακιών προ τριετίας και η συγκέντρωση έγινε με τη συνεισφορά πολλών σχολείων, προσκοπικών συστημάτων, καταστημάτων, φορέων, αλλά και πολλών μεμονωμένων συμπολιτών μας και παιδιών κάθε ηλικίας.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τη δράση μας, η οποία έχει πολλαπλό όφελος. Προστατεύουμε το περιβάλλον από τόσους τόνους πλαστικό, εκπαιδευόμαστε (κυρίως τα παιδιά) στην προστασία του και αυτό αφορά όλους μας και επιπλέον βοηθάμε έναν συνάνθρωπό μας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του, αφού η κρατική μέριμνα είναι ανύπαρκτη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Παγχιακός Σύλλογος.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση