Χίος Πόλη

27/7/17 13:34

τελ. ενημ.: 27/7/17 20:56

«Τα έργα του Περιφερειακού μας έχουν καταστρέψει…»

Τον δικό τους αγώνα επιβίωσης δίνουν καθημερινά οι καταστηματάρχες που γειτνιάζουν με το Α’ Τμήμα του περιφερειακού της πόλης, αφού η καθημερινότητά τους τα τελευταία 3 χρόνια που βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα κατασκευής του έργου έχει μετατραπεί σε κόλαση.

Η προβληματική πρόσβαση στα καταστήματά τους έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη και ιδιαιτέρως επικίνδυνοι για τους ελάχιστους πελάτες που πλέον επισκέπτονται τις επιχειρήσεις τους.

«Έχει ακυρωθεί η ύπαρξη της βιτρίνας διότι δεν μπορούν να έρθουν οι πελάτες μας. Κάποια στιγμή αυτό το μαρτύριο πρέπει να τελειώνει. Ο μόνος τρόπος για να έρθει κάποιος στα μαγαζιά μας είναι ένας πολύ στενός δρόμος, διπλής κυκλοφορίας, όπου έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα. Εναλλακτικά μπορεί κάποιος με δική του ευθύνη να περάσει πάνω από το έργο ανάμεσα σε χώματα και σίδερα. Ειλικρινά μας έχουν διαλύσει. Αναρωτιέμαι τι νόημα έχει να διαθέτει κανείς μία βιτρίνα 30 μέτρων και  να μην μπορεί να έρθει πελάτης. Καλύτερα να τα κλείσουμε και να πάμε να ενοικιάσουμε μία αποθήκη στις Αμάδες», ανάφερε στον «π» ο Δ. Γιαμάς, ένας από τους ιδιοκτήτες επιχείρησης της περιοχής.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι εξαιτίας της στενότητας του δρόμου Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον Παρθένη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. 

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Giamas στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση