23.8.2017 16:29

«Πόρτα» του Δήμου Χίου στην Ε.Μ.Χ.

Ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει η ενοικίαση του κτιρίου της Ένωσης για τις ανάγκες στέγασης δημοτικών υπηρεσιών

Φρένο στις διαπραγματεύσεις με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου προκειμένου να ενοικιαστεί μέρος του κτιρίου της για τη στέγαση δημοτικών υπηρεσιών έβαλε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, κηρύσσοντας τον διαγωνισμό άγονο.

Αιτία αποτέλεσαν οι παράλογες, όπως ειπώθηκε, απαιτήσεις της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών από τον Δήμο Χίου αλλά και το γεγονός ότι το κτίριο παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού.

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος λέγοντας ότι η κατάσταση του κτιρίου δεν επιτρέπει, παρά τα λεγόμενα της διοίκησης της Ε.Μ.Χ., τη μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου μέσα στο 2018. «Τι να πω στους 18 υπαλλήλους που στοιβάζονται στο ισόγειο του Ρεξ; Θα πρέπει να βρούμε άμεσα χώρο, ακόμα και με απευθείας ανάθεση για τη στέγαση των υπηρεσιών, τηρώντας όμως τις προδιαγραφές που είχαμε θέσει», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τελικά η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση του διαγωνισμού και την πραγματοποίηση συζήτησης για τον τρόπο μεταφοράς των υπηρεσιών σε άλλο κτίριο εντός της πόλης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ