3.8.2018 17:00

Περιορισμένα φέτος τα μέτρα τάξης στην Προκυμαία

Μόνο κατά τις ημέρες όπου παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην Προκυμαία θα κλείνει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και θα παραδίδεται στους πεζούς, σύμφωνα με την απόφαση της κεντρικής Λιμενάρχη Χίου Ειρ. Αργύρη.

Η αρχή γίνεται από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή όπου από τις ώρες 21:00 ως τη 1 τα ξημερώματα θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας από το Τελωνείο προς Αεροδρόμιο από τη συμβολή των οδών Κανάρη με τη Λ. Αιγαίου έως και την αρχή της Κόκκαλη.

Αναλυτικότερα κατά τις ώρες της μονοδρόμησης απαγορεύεται η είσοδος από την οδό Κουντουριώτη στη Λ.

Αιγαίου και η είσοδος των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη από όλες τις καθέτους των οδών Ροδοκανάκη και Λιβανού. Θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης της κυκλοφορίας με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας προς μια κατεύθυνση, οι οποίες θα τοποθετούνται σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ..

Επιπρόσθετα, σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ κατά τις ώρες μονοδρόμησης της παραλίας.

Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμόζεται, εκτός απροόπτου, τα 3ήμερα Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ