7.6.2023 14:11

Πάνω από 1.500 μαθητές στο Πάρκο Ανακύκλωσης της ΔΙΑΝΟΧ

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί μια υπενθύμιση ότι οι ενέργειες των ανθρώπων για την αντιμετώπιση της ρύπανσης, έχουν σημασία.

Η ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ Α.Ε. για 2η συνεχομένη χρονιά πρωταγωνιστεί επενδύοντας στα ΠΑΙΔΙΑ, με καινοτόμες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

Φέτος, στο Θεματικό Πάρκο Ανακύκλωσης που σχεδιάσαμε στην Πηγή Ζωής «Κλειδου» Βρονταδού, φιλοξενήθηκαν το διήμερο 30 & 31 Μάιου περισσότεροι από 1500 μαθητές. Τα παιδιά μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων και σε επαφή με το υπέροχο άλσος, εκπαιδευτήκαν, έπαιξαν και κυρίως βίωσαν την σημαντικότητα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και την ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ όλων μας.

Το Πάρκο Ανακύκλωσης τα δυο απογεύματα μεταφέρθηκε στο ΦΑΦΑΛΙΕΙΟΝ Στάδιο Βροντάδου για την διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5/6/2023 και προάγοντας το μήνυμα του αθλητισμού και της ευγενής άμιλλας. Οι συμμέτοχες όλων των ποδοσφαιρικών ακαδημιών στην κατηγορία των δέκα (10) ετών ξεπέρασαν τα εκατό πενήντα παιδιά (150) το διήμερο των αγώνων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ που συνεργάστηκαν μαζί μας για να ολοκληρώσουμε με Επιτυχία το Πάρκο Ανακύκλωσης 2023.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ