24.8.2017 13:38

Ο πρώτος του ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου πάει… Μηχανική

Η αγάπη για τη θάλασσα και η σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει η Ναυτιλία κέρδισαν τον πρώτο του ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου, τον Μάρκο Μούνδρο που με 19.025 μόρια πέτυχε την εισαγωγή του στην Α.Ε.Ν. Μηχανικών. Παρότι με τη συγκεκριμένη βαθμολογία μπορούσε να επιλέξει ακόμα και πολυτεχνική σχολή ο ίδιος εξηγεί στον «π» τους λόγους που τον έστρεψαν στη θάλασσα.

«Ήδη από το Γυμνάσιο ήξερα τι ήθελα να κάνω. Βλέποντας παράλληλα την κρίση και την ανεργία που επικρατεί σε άλλα επαγγέλματα αποφάσισα να αξιοποιήσω το όνειρο που είχα για τη θάλασσα. Ξέρω ότι η δουλειά του ναυτικού είναι μία δύσκολη δουλειά αλλά έχει και τα καλά της. Η φετινή χρονιά σίγουρα ήταν κουραστική. Η προετοιμασία ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω όμως ότι στερήθηκα πράγματα. Είχα πρόγραμμα και δεν ζορίστηκα. Ακόμα και τα μαθήματα βαρύτητας μου άρεσαν κι έτσι είχα όρεξη να διαβάσω», ανέφερε ο ίδιος.

Η επιτυχία του Μάρκου δεν ήταν η μοναδική για το ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου. Κι αυτό γιατί ακόμα μία μαθήτρια του σχολείου η Καλλιόπη Τριανταφυλλάκη κατάφερε να καταλάβει η μία και μοναδική θέση που δίνεται για τα ΕΠΑ.Λ. πανελλαδικά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ