18.1.2018 13:28

Χιώτικο ενδιαφέρον στέλνει τον διαγωνισμό της μαρίνας Χίου σε παράταση

Το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον που προέκυψε για τη μαρίνα του Καστέλου οδήγησε τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ να εκδώσει νέα ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι η πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης, παρατείνεται μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «π» μέχρι το πρωί της Πέμπτης είχαν δηλώσει ενδιαφέρον 2 επενδυτικά σχήματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό ενώ πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε χιώτικο επενδυτικό σχήμα, ζητώντας παράταση στον χρόνο υποβολής φακέλου ενδιαφέροντος αφού δεν υπήρξε αρκετός χρόνος συγκέντρωσης των σχετικών δικαιολογητικών.

Η διοίκηση του Ταμείου έκανε αποδεκτή την αίτηση παράτασης δίνοντας προθεσμία περίπου 3 εβδομάδων στους ενδιαφερόμενους για να ετοιμάσουν τους φακέλους τους.

Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι η μαρίνα της Χίου διαθέτει 200 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών έως 30 μ. και διαθέτει χερσαία ζώνη ίση με 27.000 τ.μ.. Η παραχώρηση θα είναι για τα επόμενα 35 χρόνια. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ