25.4.2017 9:33

Να γίνονταν έστω μια μικρή αρχή…

Για το ράβε – ξήλωνε ενός έργου ας μην αναφερθούμε και κακιώσουμε. Για τα απλά, καθημερινά, ωστόσο, έχουμε πια απαιτήσεις. Να δούμε, βρε παιδί μου, ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει σ’ αυτόν τον τόπο.

Με το που ανοίξουν τα μαγαζιά πιάνουν δουλειά τα συνεργεία στη συμβολή της Απλωταριάς με την Καλαμπόκα και τη Στεφ. Τσουρή. Κατεβάζει ρολά η αγορά, γίνονται καπνός και τα συνεργεία.

Ούτε σ’ αυτά, τα απειροελάχιστα, δεν είμαστε ικανοί να μοιάσουμε μιας σύγχρονης πόλης. Να επιβάλλει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ως όρο οι εργασίες τέτοιου είδους έργων, στην καρδιά της αγοράς, να γίνονται εκτός ωραρίου λειτουργίας της. Να δούμε κι όλοι εμείς ότι μικρά βήματα εξέλιξης μπορούμε να βαδίσουμε κι ας μην είμαστε σε θέση να κάνουμε μεγάλα.

Γιατί, τι ακριβώς να τις κάνεις τις αστικές αναπλάσεις, αν προηγουμένως δεν έχεις πετύχει να … αναπλάσεις τη νοοτροπία σου;

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ