27.5.2024 14:49

Μέτρα τάξης στο Λιμάνι της Χίου για την προσέγγιση του Star Clipper

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, Τρίτη 28 Μαΐου 2024 από ώρα 09:00 έως 10:00, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος στην παραλιακή οδό του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Κανάρη μέχρι και το ύψος τoυ Παλιού Τελωνείου, για λόγους τάξης και ασφάλειας των επιβατών του K/Z “StarClipper” που θα καταπλεύσει στον Κεντρικό Λιμένα Χίου την 28/05/2024 και περί ώρα 09:00.

Κατά την ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος κλπ..

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, μπορεί να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ