31.8.2018 10:28

Μετανάστες επιτέθηκαν σε Τούρκο επισκέπτη της Arkas Aegean Link Regatta

Τον γρονθοκόπησαν και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

Την οξυμένη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου επιβεβαιώνουν 2 περιστατικά προσαγωγών και συλλήψεων που σημειώθηκαν στην προκυμαία το απόγευμα της Πέμπτης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο πρόσδεσης των σκαφών με πρωταγωνιστές 3 Παλαιστίνιους και 3 Ιρακινούς οι οποίοι καθήμενοι στα παγκάκια ενοχλούσαν τα πληρώματα των σκαφών με έντονο τρόπο με αποτέλεσμα να κληθεί το Λιμεναρχείο και να τους προσαγάγει.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό περιστατικό που αποτελεί δυσφήμιση για το νησί έχει να κάνει με την οργανωμένη επίθεση 3 Ιρακινών σε μέλος πληρώματος τουρκικού σκάφους που συμμετείχε στην Arkas Aegean Link Regatta.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι τα πληρώματα παραπονέθηκαν για τη φασαρία που έκαναν οι 3 Ιρακινοί έξω από τα σκάφη, αφού όπως κατέθεσαν οι εμπλεκόμενοι όντας σε κατάσταση μέθης έβαλαν μουσική και ξεκίνησαν να χορεύουν και να φωνάζουν. Παρότι οι Λιμενικοί έφθασαν στο σημείο και προχώρησαν σε συστάσεις μόλις έφυγαν, οι 3 Ιρακινοί ξεκίνησαν και πάλι τα ίδια με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην παρέα των μεταναστών που επιτέθηκαν σε πλήρωμα ενός ιστιοφόρου γρονθοκοπώντας έναν Τούρκο και στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ