4.8.2022 17:42

«Με λίγη καλή διάθεση από τον ιδιώτη το πρόβλημα με το Μαυροκορδάτικο θα λυθεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αναπάντητα πολλά ερωτηματικά, μεταξύ αυτών και τα ερωτήματα του συνδυασμού Καραβασίλη για την «εμπλοκή αντιδημάρχου ή αντιδημαρχών» στη διαδικασία μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου «Μαυροκορδάτικο» στον Κάμπο, έληξε η συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στην ωριαία συζήτηση του θέματος, όχι μόνο δεν στάθηκε δυνατό να απαντηθούν τα ήδη υπάρχοντα ερωτήματα από υπηρεσιακούς και αιρετούς αλλά δημιουργήθηκαν και νέα, με αποτέλεσμα η συζήτηση να αναβληθεί για το προσεχές μέλλον.

Χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές δηλώσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Μπελέγρη, ο οποίος επεσήμανε ότι ακόμα και οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου αναζητούν απαντήσεις στα θέματα που έχει θέσει ο ιδιώτης επενδυτής μέσα από εξώδικό του, χωρίς ούτε και ο ίδιος να μπορεί να διαψεύσει ή να συνηγορήσει με τα γραφόμενά του.

Μάλιστα ενώ ο ιδιώτης έχει καταθέσει τα κλειδιά του ακινήτου στο Τμήμα Περιουσίας του Δήμου Χίου, ο Γιώργος Μπελέγρης τον κάλεσε να επιδείξει καλή διάθεση ώστε τα προβλήματα να ξεπεραστούν.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ