24.8.2017 14:13

Με 19.117 μόρια στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου

Η εισαγωγή του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο αποτελεί τη συνέχεια μίας οικογενειακής παράδοσης. Ο λόγος για τον Γιώργο Καλλίτση από το 1ο Γενικό Λύκειο Χίου που με 19.117 μόρια εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

«Από μικρή ηλικία ήξερα ότι ήθελα να πάω στο Πολυτεχνείο. Ήμουν ανάμεσα σε δύο τμήματα. Το Τμήμα Χημικών Μηχανικών και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Τελικά με κέρδισε το δεύτερο τμήμα γιατί θεωρώ ότι είναι πιο κοντά σε εμένα, έχει πολλές προοπτικές και μπορείς να δουλέψεις σε διάφορα ερευνητικά κέντρα. Σίγουρα θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα αλλά δεν αποκλείω και το εξωτερικό. Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία. Οι βάσεις μπαίνουν από το Γυμνάσιο. Και σίγουρα το άγχος είναι κακός σύμβουλος. Τις κρίσιμες στιγμές έδειξα ψυχραιμία», δήλωσε στον «π». 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ