Χίος Πόλη

8/1/18 13:19

τελ. ενημ.: 9/1/18 14:25

Μαζικά προγράμματα άθλησης στο "Ιωνικό" κολυμβητήριο

Σε ισχύ τα νέα ωράρια, με δυνατότητες σάουνα, γυμναστηρίου έως και χορού.

Τις πόρτες του στο ευρύ κοινό ανοίγει το ανανεωμένο «Ιωνικό» Κολυμβητήριο, προσφέροντας φθηνές και ποιοτικές υπηρεσίες μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα, που περιλαμβάνει, εκτός της κολύμβησης, τη σάουνα, το γυμναστήριο καθώς και την παροχή υπηρεσιών από προσωπικό του κολυμβητηρίου

Η τιμολογιακή πολιτική του Κολυμβητηρίου διαμορφώθηκε ώστε να μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του κοινού. Έτσι, με τη μηνιαία κάρτα των 10 ευρώ, ο αθλούμενος μπορεί να έχει πρόσβαση στη σάουνα του κολυμβητηρίου, καθώς και στις δύο αίθουσες του νέου ανανεωμένου κολυμβητηρίου. Εάν παρόλα αυτά επιθυμεί όλα τα παραπάνω συν την προπόνηση στην πισίνα από το προσωπικό του Κολυμβητηρίου και όχι από τα οργανωμένα σωματεία, τότε με μόλις 25 ευρώ θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες.

«Πρόκειται για μία σημαντική δουλειά που κάναμε το προηγούμενο διάστημα και ήδη η αποδοχή από τον κόσμο είναι αρκετά μεγάλη, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον του κοινού για προπονήσεις στην πισίνα ατομικά και όχι μέσα από αθλητικά σωματεία. Μέσα από τα ομαδικά προγράμματα μαζικού αθλητισμού προτρέπουμε τον καθένα να γυμναστεί στους ανανεωμένους χώρους του «Ιωνικού», υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών Φυσικής Αγωγής», ανέφερε στον «π» ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Π. Καμπούρης.

Τα ομαδικά προγράμματα αθλητισμού θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:30 έως τις 11:30 το πρωί και τις ίδιες ημέρες από τις 17:00 έως τις 18:00 το απόγευμα.

Παράλληλα η αίθουσα ενδυνάμωσης και χορού λειτουργούν καθημερινά από τις 10.00 έως 14.30 και από τις 16.00 έως 21.00.

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση