Χίος Πόλη

9/10/17 15:48

τελ. ενημ.: 9/10/17 21:19

Το μαρτύριο της σταγόνας από το Υπ. Παιδείας

Με γεμάτες τις αποσκευές επιστρέφουν από την Αθήνα γονείς και καθηγητές, έπειτα από συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη για το ζήτημα της λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑ.Λ..

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη, διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, με τον κ. Μπαξεβανάκη να ανακοινώνει κατ’ αρχήν την συνέχιση λειτουργίας του τομέα Πλοιάρχων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. ενώ επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την επιπλέον έγκριση λειτουργίας ενός ή δύο τμημάτων το αργότερο μέχρι σήμερα Τρίτη.

Στη συνάντηση εκτός από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη συμμετείχαν 2 εκπρόσωποι γονέων, ο Στ. Σταυρινούδης εκ μέρους της ΕΛΜΕ καθώς και ο Κ. Καρατζάς εκ μέρους του Δήμου Χίου.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση τέθηκε και το θέμα των ολιγομελών τμημάτων στα Γενικά Λύκεια του νησιού όπου ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκαν όλα, συμπεριλαμβανομένης και της κατεύθυνσης ανθρωπιστικών σπουδών του ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι σταματά εξαιτίας της ύπαρξης μόνο 2 μαθητών. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση