Μετά την απόφασή του Δ.Σ. της Παρασκευής 15/6, που ενέκρινε την τροποποίηση της τεχνικής μελέτης και της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Α’ τμήμα παράκαμψης της πόλης, ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι πρόδρομες εργασίες για την επανεκκίνηση του έργου μέχρι την ολοκλήρωση του.
Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι αντλήσεις των υδάτων προκειμένου να καταστεί δυνατή η επισκεψιμότητα στην κοίτη του ποταμού έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του κιβωτίου μέχρι την γέφυρα Παρθένη στην παραλιακή λεωφόρο.
Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.