6.12.2022 15:11

Κλειστός από σήμερα ο δρόμος προς Καρφά – Βίντεο

Κλειστός για τους επόμενους δύο μήνες θα παραμείνει ο δρόμος από την πόλη προς τον Καρφά, στο πλαίσιο του αντιπλημμυρικού έργου του Κονταρίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή να ζητά δημοσίως συγγνώμη σε διερχόμενους και επιχειρηματίες για την ταλαιπωρία που θα υποστούν.

Ο ίδιος χαρακτήρισε το έργο ως εξαιρετικά αναγκαίου για να αντιμετωπιστεί το μείζον ζήτημα των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή, αφού πρόκειται για τη μεγαλύτερη λεκάνη απορροής του νησιού, η οποία καταλήγει στην περιοχή του αεροδρομίου.

Όπως εξήγησε ο κ. Βρουλής, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Καρφά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό παραλιακό δρόμο στο Κοντάρι με είσοδο από τις εγκαταστάσεις της Φαρμακαποθήκης Χίου. Επισημαίνεται, ότι η συγκεκριμένη πρόσβαση θα λειτουργεί ως μονόδρομος προς Καρφά, συνεπώς η επιστροφή από Καρφά προς Χίο μέσω αυτής της οδού δε θα είναι δυνατή. 

Τέλος η πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής θα γίνεται κανονικά, αλλά δε θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από και προς Καρφά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ