31.5.2017 15:06

Χειροκίνητα το κλείσιμο 17.993 φωτιστικών σωμάτων

Από δεκάδες τηλεφωνήματα, εξαγριωμένων πολιτών που διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι ο δημοτικός φωτισμός παραμένει ανοιχτός ακόμα και τα πρωινά εδώ και δύο ημέρες, κατακλείστηκε το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Χίου τις τελευταίες ώρες.

Παρά την προσπάθεια των υπευθύνων του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού να πείσουν ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τη ζημιά οι περισσότεροι δημότες συνέχισαν να επιρρίπτουν την ευθύνη στον Δήμο. Όπως είχε γράψει από το πρωί της Τρίτης ο «π», αιτία της λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων τις πρωινές ώρες αποτελεί μία βλάβη σε πλακέτα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μη δίνεται εντολή κλεισίματος του φωτισμού.

Με βάση τη συγκεκριμένη εξέλιξη και η Υπηρεσία αποφάσισε να αναθέσει στους ηλεκτρολόγους της το κλείσιμο του συστήματος τις πρωινές ώρες με χειροκίνητο τρόπο.

Και αν για κάποιους αυτό θεωρείται εύκολη υπόθεση θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι στο δημοτικό δίκτυο φωτισμού υπάρχουν 17.993 φωτιστικά.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ