Χίος Πόλη

1/12/17 13:43

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:26

ΦΩΤΟ- Ποιος θα είναι υπεύθυνος αν πνιγούμε;

Ασυνείδητος γέμισε τον Κοκκαλά με εκατοντάδες κλαδιά

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Δήμου να διατηρήσει καθαρούς του βασικούς χείμαρρους της πόλης ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα αντίστοιχα όσων είχαν καταγραφεί πριν από 3 χρόνια.

Κι αυτό γιατί μπορεί να καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια καθαρισμού ποταμών και χειμάρρων πριν την έναρξη των βροχών, ωστόσο κάποιοι ασυνείδητοι επιχειρούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα βάζοντας πάνω από όλα την ευκολία τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του χειμάρρου Κοκκαλά στον Κάμπο. Παρότι είχε καθαριστεί από φερτές ύλες, σκουπίδια και κλαδιά, ιδιώτης μη έχοντας άλλο τρόπο να ξεφορτωθεί τα κλαδιά από το κτήμα του τα πέταξε μέσα στον ποταμό, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Δήμου Χίου.

«Έχουμε εντοπίσει τον δράση και ήδη η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προχωρά στην καταβολή του αντίστοιχου προστίμου. Αυτή την περίοδο των βροχών πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο καθένας που κλαδεύει ας κρατάει τα κλαδιά στο κτήμα του ώστε να τα κάψει την κατάλληλη περίοδο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Α. Βεργίτσης.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση