Χίος Πόλη

8/1/18 13:33

τελ. ενημ.: 9/1/18 13:10

Ετοιμάζονται για τη μάχη του… Αίπους

Μάχη χαρακωμάτων προκειμένου να αποτρέψουν την εγκατάσταση κεραιών στις πρώτες στροφές του Αίπους, ετοιμάζονται να δώσουν στις 16 Ιανουαρίου εκατοντάδες κάτοικοι του Βροντάδου που με κάθε τρόπο αντιτίθενται στην πρόθεση της Cosmote να τοποθετήσει πομπό κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τα σπίτια τους.

Παρότι η αίτηση προσωρινής διακοπής των εργασιών σε οικόπεδο του Αγίου Γεωργίου του Βροντάδου που μίσθωσε η συγκεκριμένη εταιρεία, απορρίφθηκε από το Δικαστήριο, οι ίδιοι δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν την ύστατη μάχη.

«Προς το παρόν η νέα κεραία σταμάτησε να λειτουργεί. Από την πλευρά μας κάναμε ιδιωτικές μετρήσεις και η ακτινοβολία που εκπέμπει η κεραία είναι τεράστια. Καλέσαμε και τον «Δημόκριτο» για τις σχετικές μετρήσεις και αναμένουμε τη σχετική ανταπόκριση στο αίτημά μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας πάνω από 400 υπογραφές κατοίκων του Αγίου Μακαρίου αλλά και απ’ όλο τον Βροντάδο», σημείωσε στον «π» η κάτοικος της περιοχής Ε. Βασιλάκη, της οποίας το σπίτι απέχει μόλις 40 μέτρα από το σημείο που επιχειρείται να τοποθετηθεί η συγκεκριμένη κεραία. «Έχουμε θορυβηθεί γιατί μετά την Cosmote θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες», κατέληξε η ίδια. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση