5.12.2017 18:46

Εθελοντές ζητά η Κιβωτός του Αιγαίου

Τη συνδρομή εθελοντών για να βοηθήσουν το δύσκολο έργο της ενισχυτικής διδασκαλίας στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Αϊπος ζητά η "Κιβωτός του Αιγαίου" με ανακοίνωσή της. 

Αναλυτικά η Κιβωτός επισημαίνει: 

"Στη Κιβωτό του Κόσμου-Αιγαίου προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον και μια αξιοπρεπή διαβίωση για τα παιδιά που διαμένουν στο παιδικό χωριό του Αίπους. Ένας από τους τομείς στο οποίο ,δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι ο τομέας της εκπαίδευσης, όπου  προσπαθούμε να καλύψουμε τα μεγάλα μαθησιακά κενά τα οποία υπάρχουν στα παιδιά μας, με σκοπό να μη στερηθούν από τη ζωή αυτά που τους αξίζουν. Ήδη μας στηρίζουν εθελοντές μας μέσω του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας αλλά επειδή  τα παιδιά μας και οι ανάγκες τους  αυξάνονται συνεχώς, η ανάγκη μας στον τομέα της ενισχυτικής διδασκαλίας είναι σταθερή και συνεχής.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε την πολύ ενεργή κοινωνία της Χίου που ανταποκρίνεται άμεσα στις εκάστοτε ανάγκες μας, ότι αναζητούμε εθελοντές που μπορούν να αφιερώσουν δυο ή παραπάνω ώρες την εβδομάδα για να βοηθήσουν τα παιδιά μας στη μελέτη. Οι ώρες της μελέτης είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 15:30 εως 17:30. Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου θεωρεί πολύ σημαντικό το κομμάτι της εκπαίδευσης και ζητάμε από ανθρώπους που πιστεύουν  ότι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά μας με το διάβασμα σε τάξεις Δημοτικού αλλά και Γυμνάσιου κι έχουν διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, να συμπράξουν εθελοντικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στις ανάγκες μας. Η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει το θεάρεστο έργο που έχει αναλάβει ο πατήρ Αντώνιος χωρίς τους πρόθυμους εθελοντές μας που με ευαισθησία μας συμπαραστέκονται ,ευγενικά, σε όποιο τομέα έχουμε ανάγκη.

Όσοι ενδιαφέρεστε να μας βοηθήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2271081953,     Μπεν Ζαχαρίου 8, Κάστρο". 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ