Χίος Πόλη

2/2/18 15:21

τελ. ενημ.: 2/2/18 15:21

«Επιτέλους δώστε σημασία στους πολίτες της Χίου»

Την αντίδραση της ΝΟΔΕ Χίου προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» για την άρνηση του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής να αποζημιώσει το σύνολο των κατοίκων του νησιού που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για πολλοστή φορά δείχνει την αδιαφορία και την αναλγησία της για τα όσα συμβαίνουν στα νησιά μας λόγω της προσφυγικής κρίσης. Έχουν φτάσει στο σημείο να αρνούνται αποζημιώσεις σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν υποστεί σημαντικές και αποδεδειγμένες ζημίες στις περιουσίες τους και στα εισοδήματά τους λόγω της κρίσης αυτής.

Επιδίδονται στη γνωστή τακτική της αναβολής των υποχρεώσεών τους δηλώνοντας μέσω του τοπικού βουλευτή τους ότι δήθεν "έρχεται νομοθετική ρύθμιση". Ο δε τοπικός βουλευτής δηλώνει με περίσσιο θράσος ότι "παρακολουθεί στενά το θέμα αυτό", με τα αποτελέσματα να είναι φυσικά τα αναμενόμενα, να μην έχει αποζημιωθεί κανένας κάτοικος εδώ και περίπου δύο χρόνια. 

Επιτέλους δώστε στα θέματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μας τη δέουσα σημασία. Οι Χιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Υπομένουν στωικά τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής σας μέχρι να έρθει η ώρα να φύγετε».

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση