11.1.2021 14:16

Επέστρεψαν στα θρανία οι μαθητές των σεισμόπληκτων σχολείων

Στις τάξεις τους, μετά τον καταστροφικό σεισμό του Οκτωβρίου επέστρεψαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου στην Παναγία Ερειθιανή.

Το σχολείο, που σε ηλικία ξεπερνά τα 100 χρόνια, υπέστη σημαντικές ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα η επανέναρξη των μαθημάτων να γίνεται κάτω από νέες συνθήκες.

Έτσι στον προαύλειο χώρο ήδη έχει τοποθετηθεί ένα κοντέινερ, χρησιμοποιήθηκε επίσης μία ημιυπόγεια αίθουσα ενώ μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται ακόμα ένα κοντέινερ για να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα διδασκαλίας.

Στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης Σιδερής Ντομάτας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Διευθύντρια του Σχολείου Μαριάννα Πελαντή. Σε δηλώσεις του ο κ. Ντομάτας, σημείωσε ότι οι επισκευαστικές εργασίες στο σχολείο θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση και παραλαβή της μελέτης από ιδιώτη μηχανικό, η οποία εκπονήθηκε με τη χρηματοδότηση συμπολίτη μας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ