20.5.2017 14:11

Επαγγελματική επιτυχία και κύρος τα «παράσημα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ η απορροφητικότητα των αποφοίτων του στον επαγγελματικό τομέα

 «Oι απόφοιτοί μας βρίσκουν πολύ γρήγορα δουλειά. Το 75% απορροφάται μέσα στον πρώτο χρόνο μετά την αποφοίτηση τους. Αυτό δικαιώνει τη δουλειά μας και αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται», τόνισαν την Παρασκευή ο πρύτανης Στ. Γκρίτζαλης και οι καθηγητές του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας τελετής καθομολόγησης και απονομής πτυχίων στους πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο Κοσμήτορας Γιάννης Καρκαζής, εκφράζοντας όλους τους συναδέλφους του, πρόσθεσε  ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή των καθηγητών είναι αυτή ακριβώς η επιτυχία.

Οι ομιλητές επισήμαναν ιδιαίτερα ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα σε διεθνές επίπεδο και οι απόφοιτοι του κάνουν καριέρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διατηρώντας πάντα τους δεσμούς με το Ίδρυμα. Οι αριστεύσαντες πτυχιούχοι στους χαιρετισμούς τους τόνισαν κυρίως ότι φεύγουν από τη Χίο κουβαλώντας στις αποσκευές τους την άρτια εκπαίδευση, την αγάπη που εισέπραξαν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Χίο.

@ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ