12.4.2022 17:55

Εκτός λιμένα Χίου τα βαρέα οχήματα μέχρι τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με ανωτέρω σχετική απόφαση του Δ.Λ.Τ. Χίου και στο πλαίσιο βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας, αύξησης του βαθμού οδικής ασφάλειας και μείωσης της ηχορύπανσης στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα κατά την περίοδο από 15Απριλίου έως 15Οκτωβρίου 2022, θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας ως κάτωθι:

  1. Απαγόρευση της διέλευσης  φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων μ.β επί της Χ.Ζ.Λ Χίου.
  2. Απαγόρευση διέλευσης βυτιοφόρων οχημάτων, παντός είδους ταξινόμησης, των υδροφόρων οχημάτων και οχημάτων μηχανημάτων έργων (ΜΕ).
  3. Παραχώρηση δικαιώματος διέλευσης φορτηγών οχημάτων που πρόκειται να ταξιδέψουν,  καθώς  και των ελκυστήρων που μεταφέρουν φορτηγά επικαθήμενα προς φόρτωση/εκφόρτωση εντός/από το λιμένα Χίου. Οι ελκυστήρες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη χερσαία ζώνη λιμένα από τις 17:30 έως τις 20:00 για τη μεταφορά φορτίων προς φόρτωση στο βραδινό πλοίο. Τα εκφορτωμένα επικαθήμενα από το πλοίο μπορούν να μεταφέρονται μέσω της χερσαίας ζώνης λιμένα έως και μία (01) ώρα μετά τον κατάπλου των πλοίων. Ειδικότερα, για το πλοίο που καταπλέει απευθείας από τον Πειραιά νωρίς το πρωί , η διάρκεια ορίζεται στις (02) ώρες μετά τον κατάπλου του πλοίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ