9.6.2022 14:26

Εκ περιτροπής υδροδότηση μόνο στην πόλη της Χίου για το φετινό καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιάλειπτη παροχή νερού σε Βροντάδο και χωριά

Στη λύση της εκ περιτροπής υδροδότησης στην πόλη της Χίου, καταφεύγει για μία ακόμη χρονιά η ΔΕΥΑΝ Χίου, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου, Βασίλης Μυριαγκός, ο φετινός σχεδιασμός της ΔΕΥΑΝ Χίου δεν διαφέρει από τον περσινό, αφού όπως φάνηκε, παρά τα προβλήματα και την αύξηση του πληθυσμού τελικά το καλοκαίρι κύλησε χωρίς ιδιαίτερα θέματα.

 

Σημαντικό, την ίδια ώρα, θεωρείτε και το γεγονός ότι φέτος για τον Βροντάδο προβλέπεται αδιάλειπτη παροχή νερού όλες τις ημέρες της εβδομάδας, κάτι που θα ισχύσει και για τα χωριά.

Σε αυτό συμβάλει τόσο η αφαλάτωση που τοποθετήθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου όσο και οι δύο νέες αφαλατώσεις που θα τοποθετηθούν μέσα στο καλοκαίρι στο Θόλος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλιές.

Σε ότι αφορά στη Νότια Χίο, ο σχεδιασμός προβλέπει την αξιοποίηση των νερών του Κατράρη και την πρόσμιξή τους με τα νερά της Στεναχώνης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΔΕΥΑΝΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ