21.10.2019 14:19

ΒΙΝΤΕΟ- «Ναι» στην ανάπλαση του κέντρου αλλά υπό προϋποθέσεις

Στη Χίο το γραφείο Δοξιάδη για τη μελέτη ανάπλασης του κέντρου της πόλης

Με σκοπό να εξεταστούν όλες οι παράμετροι της μελέτης Δοξιάδη, σχετικά με τις επιχειρούμενες αλλαγές στο κέντρο της πόλης, κλιμάκιο του γραφείου που συνέταξε τη μελέτη βρέθηκε στη Χίο το πρωί της Δευτέρας.

Σε δηλώσεις του στον «π» ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, ξεκαθάρισε ότι η μελέτη ανάπλασης του κέντρου της πόλης θα συνεχιστεί, με αρκετές όμως τροποποιήσεις. Η πιο κύρια από αυτές είναι ότι η παρούσα δημοτική αρχή, κατ αρχήν διαφωνεί στο σκέλος της μετατροπής της οδού Δημοκρατίας σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης καθώς και σε επιμέρους κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κατά τα λοιπά ο Δήμαρχος, τάχθηκε υπέρ της ανάπλασης του κέντρου της πόλης, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα αναβαθμίσει τη ζωή των κατοίκων.

"Στόχος των ενεργειών του Δήμου είναι να ξεπεραστούν κατά το δυνατόν οι διαφωνίες των μονίμων κατοίκων και των επαγγελματιών που επιχειρούν στην περιοχή, ούτως ώστε να επιλυθούν οι δικαστικές διενέξεις και να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο, χωρίς να χαθεί η χρηματοδότηση και στο τέλος να είναι ευχαριστημένοι τόσο οι περίοικοι όσο οι κάτοικοι της Χίου", εξήγησε ο Δήμαρχος. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ