Χίος Πόλη

22/6/17 12:55

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:26

ΒΙΝΤΕΟ - Κίνδυνος μόνιμης εικόνας σκουπιδόπολης μετά την απόλυση των συμβασιούχων

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του και σε τοπικό επίπεδο ο Σύλλογος Εργαζομένων στον Δήμο Χίου ακολουθώντας την πανελλαδική γραμμή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Από τα ξημερώματα της Δευτέρας το αμαξοστάσιο του Δήμου τελεί υπό κατάληψη με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν στους δρόμους τα απορριματοφόρα, ενώ τα πρώτα «βουνά» από σκουπίδια άρχισαν ήδη να σχηματίζονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στα χωριά.

Το πρωί της Πέμπτης δεκάδες συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της απόλυσης μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει παράνομη την ανανέωση των συμβάσεών τους, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Βουνακίου ζητώντας τη μονιμοποίησή τους, τονίζοντας ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Αυτό άλλωστε πιστοποιεί και η εικόνα της πόλης το πρωί της Πέμπτης αφού σχεδόν στο σύνολό τους οι συμβατικοί κάδοι και οι κάδοι ανακύκλωσης ήταν γεμάτοι με απορρίμματα. «Φανταστείτε να φύγουν οι 55 συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει τίποτα απολύτως», σχολίασε στον «π» η πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου ΟΤΑ Α. Γκιουβέτση. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση